Contact

Afscheid van een bijzonder vrouw

De eerste keer dat ik haar zag, maakte ze een krachtige, zelfverzekerde indruk. Al snel bleek dat ze zich daar niet van bewust was. Ze wist niet dat ze mensen imponeerde met haar verschijning en was alles behalve zeker van zichzelf. Haar doel was: het zelfvertrouwen zo versterken dat de etalage overeenkomt met wat de winkel te bieden heeft.

En dat is gelukt!

Makkelijk was het zeker niet. Ze heeft lange tijd keihard met zichzelf gewerkt, pijnlijke confrontaties gezocht ook met haar herinneringen. Ze is zich bewust geworden van haar kracht én accepteert haar kwetsbaarheid. Daar hoeft ze niet meer zo tegen te vechten en dat geeft de rust die ze nu uitstraalt. Ze durft te laten zien wie ze is en te zeggen wat ze nodig heeft. De grote verandering zit in de acceptatie, inclusief de nog verborgen deurtjes.

Respect

Met groot respect nam ik vandaag afscheid van een mooie, sterke, zelfbewuste vrouw die zich durft te laten zien.

Ik denk maar zo dat dit niet de laatste keer is dat ik van haar hoor en dan niet als haar coach!

Dit artikel is gepubliceerd onder gevoelens, leeftijd geen bezwaar, werk en privé en getagged met , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Reactie en trackbacks zijn beide uitgeschakeld voor dit artikel.