Contact

Libelle zomerweek 2012

Van 7 tot 13 mei was het Libelle zomerweek. Met CoachConfetti was ik de eerste en laatste dag aanwezig in de stand voor speedcoachsessies. Ik heb weer genoten van de mooie, leuke mindmassages met bezoekers. Zelfs kwamen er mensen terug na een eerdere coachervaring met een van ons vorig jaar.

Het thema van de beurs was Azië en bovendien is 2012 het Chinese jaar van de draak. Het jaar van de onverwachte mogelijkheden, een jaar van geluk en beweging. Daarmee was de link naar ons onderwerp voor de workshop woensdag snel gelegd.

Zes keer gaven collega, Wendy Goudzwaard en ik samen de workshop

maak je hoofd leeg en je droom zichtbaar

We maakten een creatieve ontdekkingsreis naar het onbekende, met als verrassend resultaat nieuwe inzichten verbeeldt in een moodboard.

Omdat het thema Azië was sloten we alle zes workshops die dag af met deze Chinese spreuk

“wees niet bevreesd langzaam vooruit te komen,
maar wel om stil te blijven staan”

een beeldimpressie van die dag

Dit artikel is gepubliceerd onder beelden, communicatie, werk en privé en getagged met , , , , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Trackbacks zijn niet mogelijk, maar je kunt wel reageren.

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn voorzien van een *

*
*

Als je weet weet wat ze betekenen dan kun je gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>