Contact

Kitesurfen over het Kanaal

Richard Branson kitesurfend over het KanaalDe 61 jarige Richard Branson is vorige week zaterdag het kanaal overgestoken met een kitesurfer.

Record

De sportieve zakenman had 3 uur en 45 minuten nodig voor een afstand van 50 kilometer. Hij vestigde een record in leeftijd! Niet in tijd, dat deed zijn zoon.

Hobby’s

De met Vigin bekend en schatrijk geworden Branson heeft meer avontuurlijke hobby’s. Eerder vloog hij al in een heteluchtballon over de Atlantische en de Stille Oceaan en hij is gek  op het vestigen van snelheidsrecords met vliegtuigen.

Nieuwe indrukken

Met zijn hobby’s wijkt hij af van de bekende paden en toont hij aan dat leeftijd – zelfs voor zo’n fysieke onderneming – geen belemmering is.

Dit artikel is gepubliceerd onder beelden, leeftijd geen bezwaar, uit het nieuws en getagged met , , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Trackbacks zijn niet mogelijk, maar je kunt wel reageren.

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn voorzien van een *

*
*

Als je weet weet wat ze betekenen dan kun je gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>