Contact

Duurzaam inzetbaar

Bij de opening van het SZW congres in maart, vertoonde het Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid dit informatieve filmpje.

Wist u dat?

Ik vat het graag samen in de woorden van David Bainbridge, schrijver en bioloog. Veertigers en vijftigers spelen in de hedendaagse samenleving nog altijd een cruciale rol en zijn allesbehalve over hun hoogtepunt heen!

Meer woorden zijn niet echt nodig, toch?

Dit artikel is gepubliceerd onder beelden, leeftijd geen bezwaar, uit het nieuws en getagged met , , , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Trackbacks zijn niet mogelijk, maar je kunt wel reageren.

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn voorzien van een *

*
*

Als je weet weet wat ze betekenen dan kun je gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>