Contact

100 jaar in 150 seconden

In een categorie als leeftijd geen bezwaar mag een film als dit niet ontbreken.

Van 0 tot 100

Met als doel 100 mensen in de leeftijd van 0 tot 100 vast te leggen op film, is filmmaker Jeroen de Wolf bijna een jaar geleden met zijn project gestart. Hij begon in Amsterdam mensen op straat te vragen naar hun leeftijd. Met de nodige moeite is hij er uiteindelijk in geslaagd ook de jongste en oudste mensen te vinden. Zie hier het  prachtige resultaat!

Dit artikel is gepubliceerd onder beelden, leeftijd, leeftijd geen bezwaar en getagged met , , , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Trackbacks zijn niet mogelijk, maar je kunt wel reageren.

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn voorzien van een *

*
*

Als je weet weet wat ze betekenen dan kun je gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>