Contact

Jong en Oud samen in beweging

Hij is 25, zij 84. Op The Hardest Part van Coldplay geven ze een indrukwekkende performance.

Zo kan het ook

Verbaas je over de samenwerking en de overgave in beweging tussen generaties. Wat een vertrouwen!

Dit artikel is gepubliceerd onder beelden, leeftijd geen bezwaar, toekomst en getagged met , , , , . Bookmark de permalink. Volg alle reacties met de RSS feed van dit artikel. Trackbacks zijn niet mogelijk, maar je kunt wel reageren.

Reageer op dit artikel

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn voorzien van een *

*
*

Als je weet weet wat ze betekenen dan kun je gebruik maken van de volgende HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>