Contact

dag van de waardering 020311

woensdag 2 maart 2011

Het doel van deze dag was zo veel mogelijk gratis waarderingssessies binnen bedrijven door het hele land te organiseren. Door tijd vrij te maken voor een dergelijke sessie konden leidinggevenden aan medewerkers hun waardering laten blijken. Het heeft een positief effect op het welzijn, de creativiteit en de productiviteit als mensen vaker tegen elkaar zeggen wat ze in de ander waarderen. Een gezond werkklimaat heeft baat bij oprechte en uitgesproken waardering. Om dit landelijke project te laten slagen werden trainers en bedrijven benaderd om hier aan mee te werken. Uiteindelijk vonden binnen ongeveer 40 organisaties evenementen plaats en mag het initiatief dus een succes worden genoemd.

gratis

Wij hebben gekozen voor het aanbieden van een workshop Spelen met Waardering. In deze workshop konden leidinggevenden en medewerkers naar elkaar uitspreken wat goed gaat en elkaars sterke punten benoemen.
SPELEN MET WAARDERING duurt 60 minuten en boden we gratis aan voor groepen van 10 à 20 medewerkers. De waarde van deze workshop bedraagt € 375. Op 2 maart hebben we de workshop twee keer gegeven, bij een ervan was zelfs de pers aanwezig.

7di

De dag van de waardering is een onderdeel van 7 days of inspiration #7di in twittertaal. Wil je meer weten over de dag en de organisatie er achter, klik hier.