Contact

life coach

Life coaching is gericht op persoonlijk welzijn en de zin van het leven. Bij de oorspronkelijke vorm van coaching, de personal coaching, is vooral de professionele groei een factor van belang.

druk, druk, druk

Door onze manier van leven ontstaat er steeds meer behoefte aan life coaching. We staan voortdurend onder druk en worden geleefd door de agenda. We staan eindeloos in de file of opeengestapeld in de trein. Jong en oud loopt continu met een mobieltje aan het oor.

Daarbij worden we overspoeld door een veelheid aan informatie via internet, twitter en tv. In plaats van de 9 tot 5 baan van vroeger zijn we dag en nacht beschikbaar voor collega’s en vrienden. Werk en privé zijn steeds moeilijker te scheiden. En nog zo veel te doen.

is dit nu alles

Massaal vragen we ons af Is dit nu alles? We  zoeken naar antwoorden in onszelf en meer nog daarbuiten. Lessen mindfulness en yoga worden goed bezocht. Tijdschriften over gezond eten en leven, geven woorden aan de innerlijke onrust en bieden tips en trucs.

sta stil bij je zelf

Kijk eens bewust hoe je nu in het leven staat. Onderzoek je de samenhang. Je levenservaring, de omgeving waarin je leeft en werkt, wat heb je meegekregen. Alles speelt een rol in je gedrag van nu, hoe je denkt, voelt en ervaart. Je kiest voor life coaching als je wilt zijn wie je echt bent.