Contact

over de Twist

missie

De missie van de Twist is duurzame inzetbaarheid van babyboomers vergroten. Met als doel weer zinvol en met plezier naar het werk te gaan en zo positieve en effectieve bijdrage aan het productieproces.

inzet

Naast mezelf met mijn enthousiasme, intuïtie, ervaring en energie, bied ik structuur en ruimte om eigen antwoorden te zoeken. Ik doe dat met geduld en respect voor het eigen proces. Daarbij maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken waar ik de afgelopen jaren met plezier en mee heb gewerkt.

  • Het levensverhaal, je eigen biografie schrijven en ontdekken wat de rode draad in je persoonlijke geschiedenis is;
  • voor bewustwording van de tegenwoordige tijd en de toekomst sluit ‘de reis van de held’ gebaseerd op het boek The hero’s journey van Joseph Campbell mooi aan.
  • Ik maak veel gebruik van de transactionele analyse (TA). De concepten zijn krachtig, helder en vooral heel praktisch.
  • Ik werk graag met tafelopstellingen. Het helpt om afstand te nemen, waardoor je anders naar een situatie kijkt. Het geeft een snel resultaat waardoor het goed bruikbaar is bij de MindMassage. Het werken met tafelopstellingen is afgeleid van het opstellingenwerk.

www.coachy.nl

Coachy.nl is de vraagbaak voor geïnteresseerden in onderwerpen over coaching, zelfcoaching en coachend leidinggeven. Ik beschrijf hier onderwerpen uit het dagelijks leven en boeken met een link tot coaching. Ik combineer dit met methoden en technieken.