Contact

referenties

Je bent een echt “mensen-mens” met een goed oog voor alle belangen in een dergelijk dossier.”
werkgever na begeleiding 2e spoortraject, mei 2014

Ik gebruik de handvatten die je mij tijdens de gesprekken hebt gegeven nog geregeld. De vragen als ‘is dat dan zo erg’ en ‘waarom zijn zij beter’ helpen nog steeds.
cliënt acht maanden na coachtraject, februari 2014

Concentratie wordt geleidelijk beter. Kom eindelijk toe aan puin ruimen. Voel dat ik nu eindelijk optimistisch ben.
deelnemer een half jaar na de Kom naar de Coach-dag van de Nobco, juni 2013

“Marrie liet me eerst de goede vraag stellen voordat ik probeerde om ze te beantwoorden – Ze hielp me op een podium zonder aan mij te moeten trekken. Vanuit dit podium kreeg ik zicht op mijn eigen positie. En ik begon van zelf de vraag te beantwoorden.
Haar ogen lachen voortdurend – alsof het haar geen enkel moeite kostte om mij mezelf te laten zien!”
werkzoekende stedebouwkundige na MindMassage tijdens Gooise Loopbaandag, maart 2012

“Na een prettige en open kennismaking op de Gezondheidsbeurs met Marrie tijdens een speedcoaching,  kwam Marrie met het voorstel om een wandelafspraak te maken.
In een winters landschap hebben we een uur door de bossen gebanjerd en er was alle gelegenheid om open over van alles van mij af te praten waarmee ik het afgelopen jaar heb gepiekerd en waar ik tegen aanhik. Kernvraag voor mij was, hoe ik de volgende fase in mijn leven ga invullen nu ik gestopt ben met werken.
Marrie hoorde het af en toe warrige verhaal rustig aan en kwam met goede suggesties waarmee ik verder kan.
Na afloop reed ik voor het eerst sinds heel lang blij ! naar huis en dat gevoel is ook weer makkelijk terug te halen als blijkt dat het soms niet vanzelf beter gaat. Weer ruimte, licht en lucht, geen schuldig gevoel meer en rust in mijn hoofd. Dank je voor de ontmoeting.”
bezoekster Nationale Gezondheidsbeurs na wandelcoachsessie, 2012

“Het sparren met Marrie gaf me zelfvertrouwen en de kracht om uit te proberen. Langzaam kreeg ik meer grip op de zaak. En zelfs nu na anderhalf jaar, leer ik nog steeds. Het ene moment gaat het me soepeler af dan het andere. Leidinggeven is net als leren lopen, het gaat met vallen en opstaan en de juiste begeleiding. In dit geval van Marrie.”
beginnend leidinggevende met team van 12 mensen, 2011

“Marrie heeft me enorm geholpen om in een brei van gedachtes, twijfels en onzekerheden structuur en helderheid aan te brengen in een zeer korte termijn. Kracht van haar ligt in het aandachtig luisteren, de kern te definiëren, issues helder te structureren om zodoende daar zelf mee aan de slag te gaan. Een echte sparringpartner met verstand van zaken!”
jonge high potential, 2011

“Marrie straalt vertrouwen uit en weet zeer goed te luisteren en komt op mij over als een degelijk en betrouwbare coach. Marrie is er niet op uit jou haar mening op te leggen maar vindt het belangrijker dat jij zelf weet na te denken over jou functioneren. Uit eindelijk is het resultaat dat je je zelf weer eens een spiegel voorhoud en daar zelf iets mee wilt doen. Kom je daar niet uit, dan weet Marrie jou de handvaten aan te reiken.”
coachklant, augustus 2010

“Het gaat erg goed, alles is op zijn plaats gevallen. De sessies met jou hebben me net dat beetje extra energie en focus gegeven om mijn eigen toekomst te gaan maken i.p.v. te ondergaan!”
Op 17 juli 2010 kreeg ik bovenstaande reactie na een coachtraject in 2006. Dat is wat ik bedoel met duurzame groei!

“Ik wil haar van harte aanbevelen, zij is een vakvrouw.”
UMC 2010

“Heel fijn dat je er was, het heeft me veel goed gedaan om zoveel met je te praten. Vind je een bijzonder oplettend mens!”
directiesecretaresse, 2009

“Goed luisteren, goed samenvatten. Geen advies, want was zeer tevreden.” coachtraject, 2008

“Marrie heeft met prudentie een aantal moeilijke klussen geklaard.” p&o opdracht, 2007

Kenmerkend: “Van de cliënt uitgaan. Alert en spontaan inspelend op een situatie; vlot met een opdracht, idee of voorstel komen. Goed kunnen benoemen, ondersteunende, spontane coach; oplossingsgericht.” Welke advies wil je geven? “Let op de grote lijn en de totaalstructuur.” coachtraject 2007

“Kenmerkend vind ik je oprechte belangstelling en respect.” coachtraject 2007

“Als coach ben je in staat bij mij altijd de juist knoppen in te kunnen drukken, waarmee pijnpunten sneller helder worden. Als bijzonder prettig en ook zeer nuttig heb ik de vraagstelling over de volgorde van mijn capaciteiten in de eerste en laatste sessie ondervonden. Deze werkwijze liet heel duidelijk mijn groei zien.” coachtraject 2006

“Alles was bespreekbaar en ik kon prima aangeven of ik iets nodig had op bepaald gebied of dat juist niet wilde. Kenmerkende werkwijze heel direct en open, voelt snel vertrouwelijk. Persoonsgericht, ongeremd, relaxed en professioneel.” loopbaantraject 2006

“Bedankt voor de extra uurtjes. Wat maakt een woordje verschil, jij gaf me inzicht.” coachtraject 2006

“De gesprekken waren in balans, geen overdreven of te weinig aandacht per aandachtsgebied. Kenmerkend voor werkwijze? Coachend. Door het stellen van de juiste vragen kom je zelf tot conclusies en ontdekkingen.” coachtraject 2006

“Kenmerkend voor haar werkwijze vind ik: dat Marrie zeer goed kon luisteren, duidelijk kon verwoorden en samenvatten wat ik zei en dat zij op de juiste momenten confronterende dingen durfde te zeggen. Daarnaast vond ik het zeer prettig dat ik me niet aangevallen voelde, of het idee had dat Marrie mij woorden in mijn mond legde. Niets was fout of verkeerd.” loopbaantraject 2005

‘Dank voor je steun en support, ik heb het als heel fijn en leerzaam ervaren.” coachtraject 2004